Advertentie

zaterdag 22 november 2014

Vakantie in Macedonië nieuw vakantieland, maar de moeite waard om te ontdekken


Ontdek Macedonië! Bent u nieuwsgierig naar deze prachtige, maar onbekende vakantiebestemming?

Boek nu een 8 - daagse excursie reis om veel van het land te zien. Macedonie is nog tamelijk onbekend als vakantieland, maar heeft zeker heel veel te bieden.

Waar ligt Macedonie ? Het is een land waar je erg weinig van hoort, maar ligt tegen Griekenland aan en heeft dus een prima vakantieklimaat.
Vakantie in Macedonië 2015 
Het is echt een land wat nog niet ontdekt is door het massa toerisme en waar je dus nog heerlijk rustig vakantie kunt vieren. De hotels zijn hier nog tamelijk eenvoudig maar de lokale bevolking is blij met toeristen en erg gastvrij.

Macedonie de parel van de Balkan


Macedonië wordt vaak de parel van de Balkan genoemd en de vriendelijke bevolking is hier logischerwijs best trots op. Reis bijvoorbeeld met ons mee naar de opgravingen bij de stad Ohrid, waar u bijvoorbeeld een heus Romeins Amfitheater in de opgravingen herkent. Ohrid is sowieso een bijzondere stad, want het ligt naast een van de diepste en oudste meren ter wereld, het Meer van Ohrid. Ga vanuit Ohrid zeker naar het bijzondere Galicica National Park – op 2250 meter hoogte – waar u behalve mooie flora en fauna ook een spectaculair uitzicht over de prachtige oude meren hebt.

In de hoofdstad Skopje verblijft u misschien wel in een van de mooie hotels Macedonië. Skopje is prachtig, het ligt aan de Vardarrivier, die werkelijk dwars door de stad loopt. U kunt heerlijk wandelen of fietsen langs de rivier en genieten van het Skopje leven in het historisch centrum, waar u veel uit de Klassieke en de Ottomaanse tijd herkent in gebouwen, kerken en kathedralen. Geniet van Skopje en de vriendelijke bevolking. Leuk weetje: Moeder Theresa is in Skopje geboren.

vakantie vieren in Macedonie, de moeite waard om te ontdekken. 
Als je naar de foto hierboven kijkt, krijg je toch al helemaal het vakantie gevoel.

Je kunt HIER een leuke 8-daagse excursie reis naar Macedonie boeken, zodat je een goede indruk van het land krijgt. 

Het lijkt mij zeker een fantastisch land om eens op vakantie te gaan. Als er al mensen zijn die hier geweest zijn, zou ik een reactie heel leuk vinden.