Advertentie

zondag 14 december 2014

Leuke tip nudistenvakantie 2015 met aanbiedingen voor kamperen, resorts of een cruise

Het is echt een trend naturisten / nudisten vakantie voor zomer 2015. Gewoon lekker naakt recreëren en genieten van zon, zee en strand. Uiteraard wel naar warme bestemmingen.

Internatuur is een reisorganisatie gespecialiseerd in naturisten vakanties ook voor 2015. Ze hebben een mooie website met een ruim aanbod luxe naturisten vakanties.

 KLIK HIER VOOR DE SITE OM UW NATURISTENVAKANTIE TE BOEKEN

Internatuur voor mij onbekend maar al 27 jaar de organisatie voor naturisten of nudisten vakanties en dan vooral in het buitenland. Lijkt mij ook wel erg prettig moet toch lekker warm zijn als je naakt vakantie wilt vieren.

U vindt hier tips voor mooie campings of luxe resorts waar bloot vakantie vieren geen enkel probleem is. U vindt bijvoorbeeld reizen naar Frankrijk, Spanje of Kroatie. Ik heb zelf geen ervaring met een naturisten vakantie en het lijkt me echt even wennen, maar ook ontspannend de zon op je blote lijf. 

Ook een naturisten cruise bijvoorbeeld in Turkije of Kroatie is mogelijk. Het valt me op dat er in Kroatie veel naturisten vakanties worden aangeboden toch een trend die daar goed wordt opgepikt. 

nudistenvakantie 2015 kamperen, nudistencruise 2015